Wedstrijdverslag : Heffen SK - 1e Elftal : 2-3
25 oktober, Verschueren Ludo


Statistieken

Datum25 oktober
WedstrijdHeffen SK - 1e Elftal : 2-3
Doelpunt(en) 6' Van Aken (0-1)
25' Cassauwers (2-2)
62' Foqué (2-3)
Samenstelling Huyghe Jasper, Wilbers Mathias, Peeters Ben, Verschueren Matthias, Janssens Kenny, Foqué Lennert, Van Hoof Bert, Serré Tom (84' Hauari Mustafa), Cassauwers Tim (88' De Kock Michael), Verriest Vincent (60' Teugels Yani), Van Aken Jornn
Invallers Blijweert Pieter, Teugels Yani, Hauari Mustafa, De Kock Michael
  Gele kaart 40' Van Aken Jornn
  2e Gele kaart  
  Rode kaart  

Verslag

De ploeg die vorige week Leest puntenloos huiswaarts stuurde, werd op 1 plaats gewijzigd. De geelgeschorste Hofman werd vervangen door Verriest.
De wedstrijd was maar net begonnen of Janssens stuurde Van Aken alleen op de keeper af. Jornn liet de lokale goalie geen kans en 0-1 na 6 minuten.
Nog geen 5 minuten hingen de bordjes alweer gelijk. Voorzet vanop rechts en kopbal aan de 2e paal binnen. 1-1 na 10 minuten. De doelpunten vielen snel. Na een kwartier een gelijkaardige fase. Weer voorzet vanop rechts, kopbal naar de grond en binnen. 2-1 na 16 minuten.
Op de 21e minuut een verdienstelijk schot van Serré, maar voorlangs.
Even later mocht Foqué een hoekschop trappen. Heffen kreeg de bal niet weggewerkt en Cassauwers kon via een verdediger scoren. 2-2 na 25 minuten.
Net voor het half uur trapte Peeters een vrije trap na fout op Van Aken over.
Even voor de rust kwam de doelman van Heffen ver uit zijn doel op een bal voor Van Aken. Beide spelers gingen met de voet naar de bal, maar Jornn kreeg de fout tegen. EN een gele kaart die hem de wedstrijd van volgende week tegen Rumst kost. Niet echt terecht. Serré ging nog zijn kans, maar zag zijn schot door de keeper mooi van onder de lat gehaald.
Een matige eerste helft met wel 4 doelpunten, maar geen goed voetbal.
De tweede helft begon rustig met na 55 minuten een schot van Van Aken voorlangs.
Op het uur kwam Teugels Verriest vervangen en dat leek wat vaart in de match te brengen. Een paar minuten later profiteerde Foqué van een misverstand in de verdediging, 2-3 na 62 minuten. De voorsprong leek niet onverdiend, maar goed was het voetbal niet.
Enkele minuten na zijn doelpunt trapte Foqué een vrije trap over doel na een met geel bestrafte fout op Cassauwers.
Helemaal op het einde kwam Hauari Serré vervangen. De keeper ranselde nog een schot van Foqué uit zijn doel en De Kock mocht nog even oplopen in de plaats van Cassauwers.
Was het het kersverse winteruur of de mosseldagen op de club, FC Blaasveld speelde een flauwe match maar kwam niet onverdiend toch met de 3 punten naar huis. Volgend weekend komt leider Rumst op bezoek. Coach De Maeyer moet dan een oplossing vinden voor het ontbreken van de geelgeschorste Van Aken.

Supporters op post !

Ludo Verschueren

FC Blaasveld - Bericht W20151025a